2007-09-25

Håll ut

Kameran strejkar fortfarande men i helgen ska vi till mina föräldrar så då ska jag ta med 4 LO:s som väntar på att bli fotade och publicerade här. Fyra stycken där jag blev riktigt nöjd med alla. Så kika in på måndag! Jag var flitig i går kväll och gjorde 2st ganska enkla men de blev fina.
Mmm, nu närmar det sig scrapmässan i Helsingborg. Jag ska dit på lördag och det ska bli himla roligt. Jag ser fram emot det.
Idag blir det nog inget scrappande utan mest slappande framför TV:n med Idol och House på 4:an. Jag hade först hoppats på att få komma iväg och träna ikväll men maken ringde och sa att han inte kommer hem innan 19 idag så de planerna snöt sig. Jag får väl försöka komma ut på en prommenad med vagnen imorgon istället...

4 kommentarer:

Lisbet sa...

Håller på att koka ärtsoppa och surfar runt och tittar på scrapsidor. Tycker det är så himla kul. Snart har du fått ny kamera.

Håll ut

Jennie sa...

Snart mässa.... Ska bli kul!!!
Ses på lördag!!
Kram
Jennie

cilla sa...

Ser också fram emot mässa!!!
Kramisar

therese sa...

Jag kom på att bröllopet var senare så jag kommer oxå på mässan på lördag. Vi ses kanske där! se nu till att fixa den där kameran så jag kan se dina alster!;-))