2009-06-04

Sköna sommarkvällar...

...har det varit några nu men inatt hade vi världens oväder. Det åskade precis ovanför oss, ösregnade och haglade och det gick verkligen inte att sova. Lite obehalgigt är det allt när det dundrar och blixtrar på det viset. Imorgse när vi steg upp var hela trädgården vit av hagelkulor stora som ärtor. Konstig syn mitt i sommaren.


Förra veckan var jag med en väninna och barnen i Sofieros slottsträdgård och tittade på vackra rododendronblommor, besökte den mysiga slottsträdgårdsbutiken och inte minst barnens höjdpunkt, Majas trädgård. Det har blivit lite av en tradition nu att varje vår åka dit och jag blir lika nöjd varje gång vi varit där. I år passade jag dessutom på att köpa ett par vackra växter till vår trädgård.


5 kommentarer:

Myamia sa...

vilka fina foton du visar :) hagel nu???? skumt och alldeles onödigt ;)
kram

Aase sa...

Sofiero står på min sommarlista :) Hoppas det blir så verkar vara ngt för mig enligt alla dina underbara bilder... :)
Kram

alfons10elias sa...

det är supersnygga foto.. Jag kanske planera in ett besök där under min semestervecka v25 , har nog aldrig varit där förutom på koncert...

tr3z sa...

Verkligen fina bilder, jag kan itne fatta att jag som infödd skåning aldrig varit på Sofiero?! Borde ta med kameran och åka dit, det ser helt underbart ut.

Får jag lov att länka till din blogg från min?

Annette sa...

Vilka härliga foto! Ja, Sofiero är verkligen en skön oas. Vi ska dit på söndag, ser jag verkligen framemot.