2009-06-06

Clear album
För ett tag sedan köpte jag ett Tim Holtz clear album hos Brunsons och jag har länge funderat över hur jag ska scrappa det. Efter ett tag mognade idén om hur det skulle se ut och nu har det äntligen blivit av. Alla papper förutom det till höger på sista uppslaget kommer från Dream Street papers och finns i butiken. Detta kommer från My little shoebox och det tillsammans med turkos overlay från Hambly, som jag skapade en extra sida i albumet av, finns också i butiken liksom banden på albumringarna och bokstäverna på framsidan vilka är Puffy Alpha 'Pink' från MM.
Övriga dekorationer fanns hemma hos mig... tyg/filt-dekorationer från American Crafts, rubons också från AC, Daisy Bucket och Pink Paislee, thickers från AC och stämplar från Jenny Sandberg design samt Daisy Bucket.
.
Det var väldigt roligt att skapa detta album även om det krävdes lite extra eftertanke hela tiden eftersom man måste planera båda sidorna samtidigt. Om du inte testat att göra clear album tidigare så kan jag verkligen rekommendera att göra det för det är sååå kul och resultatet blir så snyggt! Min duktiga DT-kollega hos Brunsons, Augusti_73, är grymt duktig på minialbum och jag inspireras massor av henne!

..
Önskar er alla en fortsatt skön Nationaldag och trevlig helg! Imorgon åker jag till Gislövsträffen i Trelleborg och det ska bli så kul!! Det blir sista scrapträffen för mig i vår/sommar. Nästa gång blir Arkivets och Scrapperiets träff den 19 september som jag tror blir kanon!

7 kommentarer:

Myamia sa...

WOW WOW WOW vilket minialbum. Superläckert och inspirerande :) :):) Mya

ÅsaF sa...

Sååååå läckert!! Jag måste nog våga prova nån gång jag också... :)
Hoppas du får en kul träff! Jag har inte fått någon mer info om 19 september så vi får väl se hur det blir med det. :) Kram!

Wannabe sa...

enormt fint! har inte vågat mig på clearalbum, för det verkar så svårt, men du har verkligen gjort mig mer sugen på att försöka.. sen ;-)

alfons10elias sa...

underbart snyggt.. Vad är det du har på baksidan ? Rubon eller ?

Tina sa...

..måste säga det igen...UNDERBART ALBUM!

Aase sa...

Underbart minialbum, visst är Jenny´s stämplar roliga att använda. Kram Aase

ulrika_m sa...

Supersnyggt, verkligen! Nu fick jag lite inspiration till mitt väldigt tomma clear-album som ligger och skräpar och bara ger mig dåligt samvete :) Tack för att du delar med dig!