2009-01-09

Snart helg

Veckorna rullar på och snart är det helg igen. Igår började jag jobba efter 2½ veckas julledighet. Härligt att få ladda upp batterierna lite. Jag har en massa nytt att visa men har inte hunnit fota än. I tisdags var jag hos Helena och scrappade. Hela 3 layouter blev det även om jag var lite trögstartad. Tack för mycket trevligt sällskap, Helena och Caroline, och för en fantastiskt god trattkantarellsoppa. Mums!

I onsdags em åkte vi upp till Vallåsen för att testa skidorna inför skidsemestern. Klara testade barnbacken ordentligt och på ett par timmar blev hon riktigt duktig och klarade t.o.m. liften själv. Otroligt hur fort barn kan lära sig. Hon ska gå i skidskola i Lindvallen och det kommer att gå galant. :o)

Häromdagen ändrade vi om i garderoberna hemma och då kom min brudklänning fram. Hmm, tänkte jag, måste prova. Riktigt glad blev jag när den passade mig. :o) Härligt känsla efter 6 år och två barn att kunna ta på den igen. Barnen tyckte såklart att jag var jättefin. :D

På söndag får jag trevligt scrapsällskap hela eftermiddagen/kvällen av Helena igen och Jessica och det ska bli så trevligt. Kanske, kanske hinner jag visa något här innan dess.

Trevlig helg alla!

3 kommentarer:

Jessica Lindell sa...

Ska bli så roligt på söndag. har precis fått klart med barnvakt då Johnny ska vara i kaoset i köket.
Håller med dig om hur otroligt barn lär sig!

Aase/ängel60 sa...

Kom du i din bröllopsklänning, wow vad kul! Härligt med små träffar, hoppas det blir lyckat idag också. Kram Aase

Ilus sa...

Va härligt att du kom i din klänning!
För att glädja lite till så finns en award att hämta i min blogg!