2011-12-20

Blogcandy hos Veckans skiss!

Idag startar Veckans skiss i ny skepnad. Linda och Fia har gjort ett fantastiskt jobb med blogger under 3år och tackar nu för sig. Marja och Jennie i teamet tar nu över stafettpinnen. Klicka på bannern till höger här i bloggen för att komma till Veckans skiss-bloggen.


Vi är väldigt stolta över att få ta över Veckans Skiss och vi tackar Linda och Fia för allt jobb de lagt ned fram tills 2011. Det här är Veckans Skiss i ny förpackning men med nästan samma innehåll. En nyhet är att den som blir Veckans Val får en liten RAK på posten och sedan har vi även Månadens Val (det alster vi fastnat mest för under månaden) som vinner ett pris från en sponsor. Nytt är också att du som ritar Veckans Skiss får en skrytbanner som tack för att du varit GästDesigner hos oss. Du kan läsa om alla nyheter och hur det går till på de olika sidorna ovan.För att fira den nya förpackningen bjuder vi på en rejäl blogcandy! Vi vill förstås att du skall fortsätta att titta in här varje tisdag och bli inspirerad. För att vinna candyn gör du följande:

 
1 lott: kommentar i bloggen

2 lotter: kommentar i bloggen + bli fan/följare

3 lotter: kommentar i bloggen + bli fan/följare + länka och göra reklam för candyn

4 lotter: kommentar i bloggen + bli fan/följare + länka + göra reklam för candyn + visa vår

logga i din blogg + gilla oss på facebookVår candy innehåller en del nytt, en del vintage, metalldekos, bokstäver, blommor, stämpel och lite till...kan du motstå den?Vi kommer att dra en vinnare och presentera tisdag 3/1 och den veckan (v.1) har vi dessutom reklamvecka med fler överraskningar så då måste du helt enkelt hälsa på!

Den första skissen presenterar vi v.2!!

Happy Scrapping/Marja & Jennie

Inga kommentarer: