2013-10-22

Läckert Color Wash - för Lektyg och Hantverk

Den här gången har Pink Paislee verkligen lyckats med att skapa en spännande och annorlunda serie. Color Wash går i ljusa färger och finishen är som att de målats med vattenfärg. En del papper har ytterligare en effekt med utstansade mönster. Jag fick detta läckra papper där stjärnorna är utstansade.



Med ett mörkgrått cardstock i bakgrunden kom stjärnorna till sin rätt. Jag valde dessutom att fästa pappret med 3D-kuddar vilket gav mer djup i layouten.





Den fina textstämpeln kommer från Kaisercraft och finns i butiken i ett kit med 3 andra texter. Mycket prisvärda!



2013-10-19

Berlin, Berlin...

Berlin är en fantastisk stad som jag verkligen gillar. En storstad med shopping, servärdheter och mycket historia bara några timmars bilresa bort. Två gånger har vi varit där i december och njutit av berlinarnas julmarknader. Det är något speciellt med julmaknad i Tyskland, så himla mysigt och så mycket gott att dricka och äta. Jag älskar Berlin och hoppas på att få komma dit snart igen.

berlin

2013-10-12

Fina kusiner

För ett par år sedan vid minsta kusinens dop.

fina kusiner

2013-10-09

Rooosa

Framför vårt hus ut mot gatan har vi 6st träd som blommar fantastiskt vackert med rosa blommor på våren. Det är en kort tid blomningen pågår så man får passa på att njuta eller som jag gjort, fota, scrappa och föreviga det vackra.
:)
 
Papper från MME, stjärnan är från Pink Paislee och nere till höger har jag använt en Prima-mask för att applicera lim med embossingdabber och sedan har jag embossat med grönt. Jag har mestadels dekorerat med washi-tejp i svart zick-zack-mönster och stämplar.
 
No 8
 
//Susanne

2013-10-05

Mata kusinen

Det finns ett speciellt band mellan Vera och kusinen Ines. Idag är de tre och sex år men sedan I varit liten har V gillat att pyssa om och leka med henne. Att mata henne när hon var liten var inget undantag.

mata

2013-10-03

You are adorable!

Till detta fotot på min dotter ville jag hålla mig till några enstaka färger och det fina turkosa pappret från Teresa Collins blev fint tillsammans med det vita, gråa och svarta från MME. Cirklarna och färgstänken har jag gjort med röret i mistflaskan.

Webbshoppen hos Lektyg och Hantverk är uppdaterad med en mängd nya riktigt prisvärda stämplar från Kaisercraft. Textstämpeln på denna layouten är en del av ett kit med fyra stämplar. Titta in i webbshoppen under nyheter för att se hela kitet och en massa andra fina stämplar.



Tack för idag,
Susanne