2013-02-28

Bröllopsfoton

Till helgen är det som bekant dags för Steningeträffen och då blir det massor med tid för pyssel och lite nytt material att jobba med också. Under väntetiden vill jag passa på att visa denna layouten med bilder från min brors bröllop i somras som jag hade nöjet att fotografera. Papper kommer från Echo Park (For the record 2) och Teresa Collins samt matchande dekorationer från den senare. Lite gesso på kanterna ramade in layouten snyggt.

Bloggat för Lektyg och Hantverk idag. :)


M och A

2013-02-21

Vårfärger

Nu när våren närmar sig lockar dessa papper från Crate Paper lite extra tycker jag. Serien "On trend" innehåller många färgglada papper i härliga mönster och de passade perfekt till dessa bilder på min lilla brorsdotter i sin fina sommarhatt. På sidan har jag stämplat med en bakgrundsstämpel i rutmönster från Kaiserkraft och under det blommiga pappret petade jag in lite rosa tyll. Bradsen kommer från My Minds Eye och finns till flera av deras serier.
Bloggat hos Lektyg och Hantverk idag.


Alice

2013-02-14

Hårmunken

I mitt andra inlägg hos Lektyg och Hantverk visar jag idag min layout on hårmunken. :)

När man som jag har axellångt hår är det kul att kunna sätta upp det med lite finess ibland så när hårmunken gjorde comeback ifjol var jag inte sen att hänga på trenden. Sådana småsaker tycker jag är roligt att dokumentera och med papper från Echo Park, serien For the record 2 "Documented", blev denna layouten riktigt kul. Dekorerat har jag gjort med lite spets, några knappar och de snygga (och mycket prisvärda) bokstäverna från Doodlebug design. Vissa av cirklarna är satta på distanskuddar vilket ger lite mer djup i layouten.


hårmunken

2013-02-06

Nytt uppdrag!

Jag är väldigt glad att idag kunna berätta att jag har fått en plats i designteamet hos Lektyg och Hantverk. Jag gillar verkligen sortimentet och ser fram emot ett roligt scrapår. Min första layout är en presentation av mig själv.

Susanne 2012

2013-02-03

Snart...

I helgen har jag hittat på roliga saker. :) I lördags var det scrap hela dagen, jag träffade hela gänget i ett team där jag nyligen fått en plats. Jag är jätteglad och förväntansfull över detta uppdraget och ser fram emot scrapåret 2013. Inom kort ska jag berätta vad det är och snart kommer också bloggen att uppdateras med mer scrappat.
Men just nu bjuder jag på en vårig tulpanbukett även om vi idag haft vinter i nordvästra Skåne med snö och pulkaåkning.


upload


I veckan har min älskade stora tös fyllt nio år. Detta har uppmärksammats med kalas både förra och denna helgen. Grattis igen fina Klara!


Grattis älskade tös på nioårsdagen!