2010-03-30

Veckans skiss 13




Denna veckan har vi ett gästspel från vår tidigare kollega Camilla på Veckans skiss. Jag passade på att använda de fina stämplarna från Designat (se förra inlägget) till denna layouten.

2010-03-29

Scrapträff i helgen

Hela helgen har jag varit med ett härligt gäng tjejer och scrappat. Det var så himla roligt och faktiskt väldigt trevligt att inte ha en massa tävlingar att hela tiden passa tiderna till. Jag brukar tycka det är roligt med utmaningar men jag måsta säga att nu arbetade jag mina layouter mer och kände mig riktigt nöjd med allt jag skapade. Hela 16 layouter och 4 kort fick jag gjort. Tyvärr kan jag inte visa så många av dem än men det kommer... ;o)

Trots att det var en helt privat träff hade Annika lyckats samla ihop en del sponsorer. Vi fick en massa material att skapa med och jag gjoder bl.a. denna layouten med papper från Magdas. Stämpeln på den här layouten kommer från Unity Stamp och finns hos Designat. Det var ett helt underbart kit med stämplar vi fick jobba med. Mellan den 5-11 april kan man köpa stämplarna i kiten" Another sweet day" och "100% Happiness" med 15% rabatt om man anger koden "unity15" i Designats e-butik.




Övriga sponsorer till vår träff var:

Inkido

Be Scrapped

Scrap & Hobby

Brunsons

Formahantverk

Scrapperiet

Mazzarin Knep & Knåp

Arkivet

Lektyg & Hantverk

Scrapduon

Kortmakarn

Tack ALLA för allt fint material vi fick att pyssla med!

Och TACK tjejer för en supermysig helg!

2010-03-27

Chokladpuddingar



Mina tjejer leker ofta och gärna med granntjejerna. En dag bjöds det på små chokladpuddingar hos oss. Mums! sa alla, även om V fick för sig att hon inte skulle se glad ut på fotot...

2010-03-25

Brunsons DT ordnar CyberCrop i påsk!

Följande finns att läsa på Brunsons blogg.

Påsken närmar sig med stormsteg och vi ser väl alla fram emot några lediga dagar. Vi i Brunsons designteam skulle vilja bjuda in till en Påsk CyberCrop.

Mellan den 1/4 och 11/4 kommer vi att erbjuda massor av roliga utmaningar för dig som scrappar och/eller gör kort. Priser ligger i potten och vid varje utmaning meddelas vad priset är och hur det kommer att avgöras.

Alla utmaningar kommer att läggas upp i ett forum. När du tolkat en utmaning så fota/scanna ditt alster. Förminska bilden till 500 pixlar på bredden. Ladda sedan upp din bild i tråden för respektive utmaning.

Deadline för samtliga utmaningar är söndagen den 11/4 kl.23.59.

Det går bra att redan nu gå in och registrera sig på forumet som har adressen:
http://brunsonscc.forum24.se/

Gör såhär: Klicka på länken. När du kommer in i forumet finns det en länk uppe till höger som heter ”Bli medlem”. Klicka på den och följ instruktionerna.

Vi hoppas att du vill vara med oss och pyssla i påsk!
Välkommen!

♥ Sara och Brunsons DT ♥

2010-03-24

Veckans skiss 12




Igår var det tisdag och en ny skiss uppe på "Veckans skiss"-bloggen. Kila dit nu och kolla in Tettiz fina skiss. Glöm inte att skicka in din tolkning!

2010-03-22

Ikväll bloggar jag Jillibean Soup för Arkivet




Jag är en stor fan av märket Jillibean Soup. De har underbara papper i klara färger, rena mönster och kraftigt material och det gillar jag. Jag fick hem ett stort paket från Arkivet med flera papper från Jillibean Soups senaste kollektioner. Jag började med påskinspirerade serien "Egg Drop Soup". De härliga bokstäverna i wellpapp är av samma märke.



Ett enkelt påskkort gjorde jag också med samma serie. Blev förälskad i pappret med de söta kycklingarna.

2010-03-16

Veckans skiss 11




Tisdag idag och ny skiss på Veckans skiss. Detta är min tolkning. Kolla in skissen och sedan vill jag se din tolkning. :o)

2010-03-15

Slut med napp




Igår var vi i Hembygdsparken och lämnade lilla tjejens nappar till kaninerna. Nu när hon fyllt 3år behöver hon ju inte dem längre. ;o)

2010-03-14

Inkido och nya stämplar från Liten Tingla

Idag bloggar jag Inkidopapper och nya stämplar från Liten Tingla på Arkivets blogg.



På en bas av ett Bazzill dotted swiss rufsade jag till ett av Inkidopapperna (grönt) genom att skrapa kanterna och färga in med Distresser (Peeled Paint). Jag stämplade den ena Liten Tingla-stämpeln med blå dyna lite i kanten på detta papper. Den andra, med texten "du betyder så mycket för mig", stämplade jag på ett beige Inkido och distressade kanterna även här. Den slarvigt satta tagen till vänster är av tyg och kommer från Pink Paislees Cupid-serie. Mockabandet kommer också från Arkivet, däremot är nålarna privata liksom rosa pearlmaker.





På den andra layouten använde jag det beiga pappret från Inkido som bas och stämplade flera gånger med Liten Tingla-stämpeln. Kanterna på layouten är infärgade med distresser (Tea dye) Hjärtat är format av "blomster-ståltråd" med en rosett av pärlfloss knuten om sig. Bandet under fotot återfinns hos Arkivet. De stora bokstäverna hade jag hemma. De kommer från Pink Paislee. De små är Jenni Bowlin-alfabet som finns i flera färger. Mycket smidiga att använda tycker jag. För att förhöja dem lite duttade jag 3d-lack på dem.

2010-03-12

1:a mötet

Kom på att jag nog inte visat denna layouten som jag hade publicerad i tidningen Scrapbooking mm. i nov/dec. Utmaningen var att scrappa till sin BOM om ett möte som man minns.



2010-03-11

Kortkurs











Ikväll ska jag och min kollegor på jobbet vara kreativa. :o) Jag har satt ihop ett kit med papper och dekorationer till alla och ska sedan visa lite tips och knep på hur man enkelt kan skapa sina egna kort med enkla medel. Detta är exempel på kort som jag skapat utifrån kitet.

2010-03-10

Veckan skiss 10




Nu är det Fias tur att inspirera oss på Veckans skiss bloggen. Detta är min tolkning av hennes snygga skiss.

2010-03-09

Grattis Vera!





Tänk att den här lilla tösaloppan fyller tre år idag.

♥ ♥ ♥ Grattis vår älskling!!! ♥ ♥ ♥

2010-03-07

Skidsemester

Nu är vi hemma igen efter en solig och härlig vecka i underbara Saalbach, Österrike. Hela familjen har njutit av skidåkning, sol, varm choklad och god mat. Lilla tjejen lärde sig att hålla balansen på skidorna medan stora tjejen inte räds något. Hon fixar stora backarna med blåa och röda pister galant. Barnens morfar var snäll och tränade med dem i barnbacken en dag så maken och jag fick njuta skidåkning i vår egen takt. Det uppskattades mycket! :o)














"Kaisersmarren" är ett måste när man är i Österrike. Att njuta den på en uteservering i backen gör det extra gott.

2010-03-02

Veckans skiss 9




Min söta väninna Cilla står för dagens skiss på veckans skiss. Med ett härligt sommarfoto och sköna Cosmo Cricket-papper blev min tolkning såhär.