2008-02-21

Några bilder / Some pictures



Först lilla "buseloppan" som alltid har hyss för sig.






Sen stora tjejen som provar skidorna på gräsmattan i brist på snö...

2008-02-19

Jag har blivit faster! / I've become an aunt :o)



I söndags kl.20.07 blev jag faster till en liten kille på 3700g och 52cm. Vi hälsade på dem på BB igår och han är hur fin som helst och jag är jätteglad och jättestolt. :o)
Scrapade lite i förra veckan som jag inte visat än bl.a. denna.

This Sunday I became an aunt to a little baby boy. It's my brother’s first child and I'm so happy and proud.
I scrapped a little last week that I haven’t shown yet. This is one of them.

2008-02-15

Scrappat



Upplägget på denna LO som jag gjorde i går kväll har jag lånat av duktiga och inspirerande Fialoppan.
Doing this LO I were inspired by Fialoppan.


Den här lilla tavlan har jag gjort idag. Tanken är att den ska sitta på vår fotovägg mitt bland ekramarna för att bryta av lite.
Jag fångade upp den här länken från CHA-mässan i LA i en kommentar någonstans. Kolla in så mycket fint som kommer i vår.... *vill ha massor*

I made this little picture today. It will be placed on our photo wall between all the oak frames.
Check out this link with all the news on the CHA.

2008-02-14

Reseminnen / Travel memories



Jag ville spara på en lång resedagbok som jag skrev när jag var i Sankt Petersburg på tjänsteresa. Därför utgick jag från det blå kuvertet som jag lagt den i när jag skapade denna layout. Jag fotograferade en del där också men just dessa bilder kommer från en liten almanacka. Jag tyckte de var finare än mina egna bilder för detta ändamål. Det var en spännande resa både yrkesmässigt men även privat då vi fick möjlighet till en hel del sightseeing och det är en stad som jag definitivt skulle kunna resa till igen särskillt eftersom det säkert hänt mycket där sedan 1999.

In the envelope there is a travel diary from this trip to Saint Petersburg in Russia 1999. The pictures are from a calendar because I thought they looked better than my own pictures on this layout.

Vårtecken idag / Signs of spring today







Alla hjärtans dagskort / Valentine cards



2008-02-13

Redigerat foto

Jag fick hjälp av Skumpis att redigera foto i Photoshop så att de blir mer scrapvänliga eller vad tycks om detta? Tack för tipset!

Skumpis helped me how to edit photos i Photoshop. What do you think of this?

Före/Before:


Efter/After:
Nu hägrar TV:n, äntligen börjar LOST igen. Som jag längtat!! Vilken vecka va, Anna Pihl i måndags och LOST idag...

Gamla semesterbilder / Old holiday pictures



Igår satt jag och bläddrade bland gamla foto och hittade dessa från vår resa till Samos (Grekland) i maj 1999. Det var riktigt roligt att scrappa dem och gamla minnen väcktes till liv.
Yesterday I found these old pictures from our trip to Samos (in Greece) in May 1999. It was much fun scrapping them and old memories came back to me.

2008-02-12

Mina kändisdubbelgångare...

http://www.myheritage.com/collage

Det här var lite kul. Inte helt fel att vara lik Michelle och Scarlett, eller hur? ;o)

2008-02-11

Skissutmaning / From a sketch


Jag gjorde denna efter förra veckans skiss på Swescrapbook. Det blev ingen publicering denna gången men jag blev själv rikigt nöjd med resultatet.

I made this from last weeks sketch on Swescrapbook. It wasn't published but I'm satisfied with the result anyway.

2008-02-08

Scrappat



Denna gjorde jag på Gislövsträffen i söndags, till utmaningen att "blinga", men har funderat en del på journalingen sedan dess. Till slut blev det bara en kort mening.





Den här har jag snabbscrappat idag när Vera sov på fm. Stämplen är Ki Memories / Pop Culture och har snabbt blivit en favorit. Jag stämplade med blå dyna och har sedan använt glittrigt embossingpulver fast det syns lite dålgt på bilden hur det glittrar.

Kvällsscrap


2008-02-06

Minialbum

Jag påbörjade detta för ett tag sedan och gjorde klart det i söndags efter träffen. Det är till mina svärföräldrar som var med oss på Astrid Lindgrens Värld i somras.

A mini album, for my parents in law, from our trip to The World of Astrid Lindgren last summer.







2008-02-05

Scrapträff i söndags





I söndags var det tid för Gislövsträffen igen. Jättetrevligt att sitta en heldag med goa tjejer och scrappa. Jag gjorde 3 layouter. Visar två av dem nu eftersom jag fortfarande funderar på journalingen på den sista. Kolla in Jennies skiss som vi scrappade efter på Gislövsträffen.

This Sunday I went to a scrap happening and three layouts came out of it. This is two of them. I’m still thinking about the journaling on the third. Check out the sketch we worked with on Gislövsträffen.

Skymningsfoto / Sunset pictures









Igår var det en fin solnedgång så därför tog jag med mig kameran ut för att ta lite bilder vid havet. Här är några av dem.

It was a beautiful sunset yesterday so I took my camera to the sea to take some pictures. Here are a few.